Baralija nakon glasanja: Dogovor HDZ-a i SDA koji je postojao ranije

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SDA/HDZ

Jasno je da je SDA ovisna od HDZ, ali sada cemo vidjeti da li je ta ovisnost tolika da ce nakon zrtvovnja Irme i BH bloka, zrtvovati i poziciju gradonacelnika. Ako to urade onda su nasamarili i dr Guzina. Zato je Guzinu bilo pametnije da odustane u korist Bralije. Ali, covjek je samo siroti ljekar...

Bosanac 100%

Da li bi gospoda glasala za kandidata klji je osvojio njen broj glasova a da ona ima veci broj glasova,bas ste cudni. Kako se nestidite pricat,priznajte da zelite gradonacelnika iz hdz-a.

Faris

E Irma Irma, jadno je zasto si se prodal. Znaci po tei neka pobjedi UZP ali Bosnhak ne moze biti prvi. Dobro ti Pedja mozak izapro.

pajdo

A što bi neko odustajao da bi ova kobila prošla bolje da bude i hrvat iz hdz nego ova mrziteljica bošnjaka,bošnjacima je isto ništa ova gospođa nije bolja od hdz.

JA1

A što bi neko odustajao da bi ova kobila prošla bolje da bude i hrvat iz hdz nego ova mrziteljica bošnjaka,bošnjacima je isto ništa ova gospođa nije bolja od hdz. ka pajdo Po cemu li si ti sve to zakljucio Sdaovski pajdo?

JA1

Volim ove SDA botove, svojim komentarima otkrivaju svu brutalnost i pokvarenost SDA

Koel

Zinula guza za foteljom sa 5 zastupnika od 35 to nema ni u sjevernoj koreji a pa ne moze to tako sad cemo vidjeti jeste za bosnjake ili ste sa hdz

/ Najnovije